Домусчиев отговори на Спас Русев и на "другия" - Гриша Ганчев


Домусчиев отговори на Спас Русев и на "другия" - Гриша Ганчев
Снимка: БГНЕС

3255 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев отговори на Спас Русев, който по-рано днес коментира двубоя с разградчани, както и изрази съжаление от добавеното време на съдията Георги Кабаков. Той се обърна и към боса на "червените" Гриша Ганчев, наричайки го "другия".

Ето какво написа Домусчиев във Facebook:

Изумяват ме словесните атаки на двамата собственици на грандовете. Г-н Русев, не Ви ли стигнаха 90 минути да вкарате гол, та опряхте до едната минута повече продължение?! Докато гледахте как е направена козирката на “Лудогорец Арена”, явно сте пропуснали да видите как Цветкович едва не откъсна крака на Натанаел.

На подобен мач на любимия Ви клуб - Челси, съдията със сигурност щеше да вдигне червен картон. Моля, концентрирайте се върху вашите проблеми - игра, селекция и козирка. Съдиите са удобно оправдание! Оставете реферите на мира, както прави Лудогорец дори когато е ощетен.

КАК АУТОРИ ОТПРАЗНУВА ПОБЕДАТА СРЕЩУ ЛЕВСКИ

А за другия - изумява ме наглостта да си признава извършени от него престъпления, за които давността е отминала. Вълкът козината си мени, но нравът - НЕ. Вярва ли му някой, при положение че този човек е разследван за кражба на ДДС и акцизи?! Лудогорец спазва феърплея и е изряден във финансово отношение. Затова не се притесняваме от каквито и да е проверки. Господа, гледайте си вашите клубове! Не се оправдавайте и не търсете проблемите, където не съществуват!

Гриша Ганчев говори по много теми в българския футбол, като и атакува разградчани. Ето какво каза той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички