Домусчиев очаква чудо срещу Милан и обяви голямото предимство на италианците


Домусчиев очаква чудо срещу Милан и обяви голямото предимство на италианците

1904 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев разкри очакванията си преди срещите от 1/16-финалите в Лига Европа с Милан. Босът на разградчани изтъкна като предимство, че италианците са игрови ритъм, докато неговият тим ще е след дълга подготовка. 

"Милан влизат в добра форма, това е нормално, те купиха лятото доста играчи, те влизат сега в оптимална форма. Надявам се и ние да покажем до къде сме стигнали, надявам се мачовете с Милан да се превърнат в празник за футбола в България. Да видим до къде сме стигнали в своето развитие. Неприятното за нас е, че ние идваме от подготовка, това е неприятно, Милан е в игрови ритъм, а ние търсим себе си", коментира Домусчиев. 

Той коментира и по-голямата конкуренция в Първа лига тази година, като се надява тя да се увеличи дори и повече. "Ние се радваме когато имаме конкуренция, ЦСКА-София създадоха един силен отбор, това ни радва, надявам се, че и Левски ще е по-силен, дано и тези отбори, които попаднат в първата шестица ще са по-силни, това радва феновете, забелязвам, че и интересът към българското първенство се засилва, надявам се да спечелим седма титла, играем за победа във всеки мач".

Домусчиев още веднъж заяви подкрепата си към настоящия президент на БФС в предстоящите избори. "Смятам, че хората, които имат разум в клубовете ще гласуват за Борислав Михайлов. Не виждам някаква кандидатура, която да има неговия управленски опит и неговите контакти и позиции в УЕФА, което също донесе много плюсове за българския футбол. Благодарение на него се изгради със средства от УЕФА една много добра база за националния отбор".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички