БФС обяви решението си за шампионския трофей и златните медали


БФС обяви решението си за шампионския трофей и златните медали
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5887 0

Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз съобщи, че и на "Лудогорец Арена", и на "Българска армия" ще има шампионски медали и трофей. Така, който и отбор да спечели титлата за сезон 2018/19, ще има честта да се окичи с отличията.

Решителните битки, които ще определят шампиона на България, са Лудогорец - Черно море и ЦСКА - Ботев (Пловдив). И двата двубоя стартират в 20 часа, като преди тези двубоя разградчани имат точка преднина на върха.

Ето и съобщението на футболната ни централа:

Във връзка с развитието на битката за шампионската титла в Първа професионална лига и факта, че два отбора имат реален шанс за първото място в крайното класиране, ръководството на Българския футболен съюз подчертава следното:

"Както подобава на развитите футболни федерации в Европа, БФС има пълната готовност да предостави шампионски трофей и златни медали на първенеца на страната и на двата стадиона непосредствено след изиграването на двубоите от последния кръг в ППЛ. Ръководството на централата още веднъж изразява задоволството си от атрактивния и непредвидим завършек на шампионата и желае успех на съперниците в оспорваната битка за златото".

Вижте в този материал кои са евентуалните съперници на Лудогорец, ако стане шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички