БФС обяви решението си за шампионския трофей и златните медали

Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз съобщи, че и на "Лудогорец Арена", и на "Българска армия" ще има шампионски медали и трофей. Така, който и отбор да спечели титлата за сезон 2018/19, ще има честта да се окичи с отличията.

Решителните битки, които ще определят шампиона на България, са Лудогорец - Черно море и ЦСКА - Ботев (Пловдив). И двата двубоя стартират в 20 часа, като преди тези двубоя разградчани имат точка преднина на върха.

ЦСКА плаща сериозна сума на Черно море, за да се напъне срещу Лудогорец?

Ръководството на ЦСКА е подготвил финансов стимул за Черно море, за да играе силно срещу Лудогорец. Двата тима се срещат в последния кръг за сезо...

Ето и съобщението на футболната ни централа:

Във връзка с развитието на битката за шампионската титла в Първа професионална лига и факта, че два отбора имат реален шанс за първото място в крайното класиране, ръководството на Българския футболен съюз подчертава следното:

"Както подобава на развитите футболни федерации в Европа, БФС има пълната готовност да предостави шампионски трофей и златни медали на първенеца на страната и на двата стадиона непосредствено след изиграването на двубоите от последния кръг в ППЛ. Ръководството на централата още веднъж изразява задоволството си от атрактивния и непредвидим завършек на шампионата и желае успех на съперниците в оспорваната битка за златото".

Вижте в този материал кои са евентуалните съперници на Лудогорец, ако стане шампион.

Още по темата

Please select answer!