Антони Здравков обвини своя отбор за изгубените точки


Антони Здравков обвини своя отбор за изгубените точки
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2077 0

Треньорът на Лудогорец Антони Здравков коментира изненадващото равенство на неговия тим с последния в Първа лига Верея. Двата отбора не си отбелязаха попадения, като Здравков заяви, че вината е в неговите момчета. Специалистът смята, че положения не са липсвали, но е липсвал завършващият удар.

"Днес се случи това, което очаквахме. Верея игра близко до собствената си врата и това не ни даде възможност да играем на скорост. Повече държахме топката, но не успяхме да отбележим. Това, че не отбелязахме вече си е наш проблем и е така, ние сме виновни, че не вкарахме положенията си.

Аз не мога да кажа, че сме ги подценили. Само през първото полувреме имахме 4 100%-ви ситуации за гол. Ние пробвахме всичко - центрирания, удари от близко, от далече, двойни подавания. Не мога да кажа, че съм доволен, защото не сме победили. Момчетата се опитваха, стигаха до врата, но пак казвам, проблемът е, че не вкарахме гол.

Не очаквах днес да загубим. На лагера тимът бе в едно състояние, днес на друго. Съперникът не отправи нито един удар, играха по-затворено и ние не успяхме да вкараме гол. Смятам, че Лудогорец няма физически проблеми, момчетата се чувстват отлично, но грешки пред вратата на съперника не ни позволиха да спечелим. Серкан Юсеин не е тренирал от два дни, тъй като има проблеми с петата. Проблемът не е в скамейката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички