Антони Здравков: Точките не отговарят на представянето на Лудогорец


Антони Здравков: Точките не отговарят на представянето на Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1410 0

Треньорът на Лудогорец Антони Здравков коментира предстоящия двубой с Цюрих, който ще е последният за разградчани в тазгодишното издание на Лига Европа. Според него точките, които спечелиха разградчани в турнира не отговорят наистина на тяхното представяне. Преди този мач българският шампион има 3 точки. 

"Лудогорец ще играе за честта си срещу Цюрих. Подготвени сме емоционално. Мотивирани сме. Амбицирани сме да изиграем един отличен двубой и да победим", заяви треньорът на "орлите".

Здравков призна, че има проблем с контузени футболисти."За съжаление не всички са на разположение, имаме някои проблеми. До мача има още 36 часа и се надявам ситуацията в четвъртък вечер да е друга".

Треньорът на Лудогорец смята, че отборът може да съжалява, че отпада от групата на Лига Европа. "В мачовете до момента пропуснахме доста възможности да победим. Смятам, че като точков актив не сме добре, но като игра е друго. Просто липсата на късмет ни лиши от спечелването на още точки".

Той говори и за идния трансферен прозорец и дали са склонни да разделят с някой от играчите. "Ако получим многомилионна оферта за футболист на Лудогорец, е съвсем нормално да се разсъждава дали да бъде продаден. На този етап няма нищо конкретно. Работи се по селекцията, но зимата е изключително трудно да се вземат класни футболисти и затова няма да приличаме на всяка цена".

Трима от Лудогорец може да получат постове след края на кариерите си - ето кои са футболистите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички