Зума: Щом сме заедно, нищо не може да ни сломи


Зума: Щом сме заедно, нищо не може да ни сломи

1566 0

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев, който навърши 68 години вчера, се надява, че нещата около любимия му отбор ще се оправят съвсем скоро. Както е известно, "черно-белите" са в тежко финансово положение и все още търсят изход от неприятната ситуация на "Лаута".

"Надявам се колкото се може по-бързо да дойде радостен миг за Локомотив, в който да кажем на феновете, че сме намерили спонсор. Защото напрежението е много голямо и продължава да расте. Винаги се надяваме на най-хубавото за отбора", коментира легендата на Локомотив.

"При всички положения напускането на Ангел Грънчов ще отслаби отбора. Но да е жив и здрав. Ние сме свикнали с трудностите. На нас никой никога не ни е дал нищо даром. И преди години е било така. Силата ни винаги е била във феновете. И така ще си остане. През пролетта ще продължим да се борим за първенството и Купата на България. Не се отказваме. Щом сме заедно, нищо не може да ни сломи", заяви още пред "Тема Спорт" бившият национален селекционер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички