Зума: С добро финансиране Локо ще е фактор в топ 6


Зума: С добро финансиране Локо ще е фактор в топ 6

1092 0

Легендата на Локомотив (Пловдив) и почетен президент на клуба - Христо Бонев, изрази мнение, че ако не бе проблемът с финансирането, "смърфовете" щяха да са в челната шестица в "А" група.

"Искам да изкажа своето възхищение от морала на треньорския екип на Христо Колев и футболистите. Въпреки тежкото финансово положение, въпреки неяснотите те намериха сили в себе си да участват пълноценно в подготовката. Дори в тези тежки условия никой от тях, няма да коментирам единственото изключение, не дезертира. Това показа, че Локомотив има здрав колектив и ме кара да съм оптимист. За качеството на отбора съм се произнесъл отдавна. Според мен имаме страхотен тим, който играе отличен футбол, и при едно нормално финансиране щяхме да играем основна роля в челната шестица", коментира той пред вестник "Марица".

Но и така Бонев е голям оптимист, въпреки че в момента отборът му пада от Берое в първия си мач от първенството след зимната пауза.

"Можем да елиминираме Локомотив (София) за купата и да спечелим трите мача до края на първия дял от първенството. По-нататък, каквото сабя покаже", отсича той.

Зума е оптимист и че проблемите с финансирането на отбора скоро ще бъдат решени. "Вярвам, че заможни хора ще оценят това, което става при нас, и скоро проблемите ни ще бъдат решени. Не ме интересува кой ще вземе титлата. Единственото, което искам, е проблемите в Локомотив да се решат и да тръгнем по един нов път на успехи", каза още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички