Зума разкри рецептата за силен Локомотив


Зума разкри рецептата за силен Локомотив

890 0

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев е оптимист за бъдещето на клуба. Той е категоричен, че само обединение на всички, които обичат "черно-белите", ще води отбора напред.

"Най-важната цел за този сезон бе изпълнена - Локомотив се спаси от изпадане. Нещо, в което не съм се съмнявал. Трябва да благодарим на сдружението "Бъдеще за Локомотив", което преди година се бореше да вземе акциите и съумя, колкото му позволяваха възможностите, да издържа клуба до зимата. Хубаво е, че беше създадено друго сдружение - "Обединение за Локомотив", което се надявам, че ще вдигне отбора", коментира Зума, цитиран от "Тема Спорт".

"Не вярвам някой друг клуб да е имал проблеми като нашите, но се радвам, че не се предадохме. Още отсега трябва да започнем да мислим и работим по изграждането на новия състав. За мен по-важно от всичко е нашите фенове да се обединят, да си подадат ръце, защото Локомотив е над всичко", допълни още бившият национален селекционер.

"Ще се радвам, ако основните футболисти като Мартин Камбуров, Янко Сандански, Спас Делев, Дани Кики, Бирсент Карагерен и другите останат. Те вече няколко месеца играят без заплати и показаха, че парите не са всичко и че уважават Локомотив. Затова никой не може да им се сърди, ако си тръгнат. Това е тяхно право. В зависимост от възможностите на клуба те сами ще си преценят дали да останат", каза още легендата.

"Оптимист съм за бъдещето на Локомотив, защото всички сме водени от една цел. Подадем ли си ръка, и финансирането, и отборът, и играта ще са добри и нашите фенове няма да изживяват пак тази мъка от последната година", убеден е Бонев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички