Вратарят на Локо Пловдив се размечта за Галатасарай


Вратарят на Локо Пловдив се размечта за Галатасарай

1055 0

Вратарят на Локомотив Пловдив Ясин ел Харуби се надява на трансфер в Галатасарай. През лятото, малко преди затварянето на трансферния прозорец, се заговори, че мароканецът може да подпише с турския гранд. Самият той призна, че клубът от Истанбул следи изявите му.

"Страхотно е да знам, че толкова голям клуб ме следи. В крайна сметка, когато работиш правилно, всичко се отплаща. Все още не съм говорил с агента си, но сега предпочитам да се концентрирам върху изявите си с черно-бялата фланелка", коментира вратарят вестник в родината си. Той говори и за кариерата си у нас.

"Дойдох в България преди доста време, като първоначално играх във втора дивизия. После подписах с елитен клуб, ЦСКА, но пък те фалираха. Прекратих договора си с тях и подписах с Локо Пловдив, който ме искаше от доста време. Този отбор е страхотен, всичко върви по мед и масло. Чувствам се добре, семейството ми също. Имаме страхотен отбор, ситуацията е стабилна, а и се представяме много добре. Имаме огромни шансове да се класираме за евротурнирите", сподели Ел Харуби, цитиран от "7 дни спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички