Томаш преди дербито с Ботев Пловдив: Отборът е подготвен и ще дадем максимума от себе си


Томаш преди дербито с Ботев Пловдив: Отборът е подготвен и ще дадем максимума от себе си
Снимка: Lokomotivpd.com

1298 0

Наставникът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, даде пресконференция пред медиите преди пловдивското дерби срещу Ботев. Той поясни, че мачът е изключително важен и посочи, че познава стила на колегата си от другата страна - Станислав Генчев.

Очакванията за дербито

"Всеки един треньор не се отказва от добър футболист, но не и на всяка цена. Държа отборът и футболистите да бъдат запазени, защото този отбор има потенциал. Винаги е важен първият мач, срещу който и да играем. Винаги е важно от психологическа гледна точка. Това, че ни се падна Ботев, в 20:30 часа ще ви кажа дали е добре или не. Мисля, че отборът е добре подготвен и се надявам да зарадваме нашите привърженици", каза Томаш.

Лятната подготовка и Станислав Генчев

"Относно подготовката винаги може и по-добре. Аз обаче не харесвам тази дума, защото реално време за подготовка нямахме. Отборът е подготвен за дербито. В България трудно можем да се изненадаме. Колегата Генчев е много сериозен и познавам стила му на работа. За мен е важно как ще се представи моят отбор и винаги съм позитивно настроен. Моето желание е тези футболисти да останат за по-дълго в Локомотив", добави още специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички