Томаш подсилва редиците на Локо Пловдив с хърватска звезда от Етър


Томаш подсилва редиците на Локо Пловдив с хърватска звезда от Етър
Снимка: Lap.bg

2107 0

Старопрестолният Етър не успя да се върне в Първа лига и сега трудно би запазил част от звездите си. Клубът се раздели и с наставника си Веселин Великов, а сега се случва същото и с чуждестранната "перла" Ловре Кнежевич. Договорът на хърватина изтече и очаквано няма да бъде подновен. 

23-годишният офанзивен играч пристигна в България през лятото на 2020-а година и най-напред заигра в Арда Кърджали. След само 8 срещи и без никакъв принос се присъедини към "виолетовите", с които отпадна във второто ниво на родния футбол. Преди това записа 15 срещи и отбеляза един гол.

Последваха 36 мача и 16 гола, сред които личи и един в баража с Ботев Враца, който бе драматично загубен с 2:3 в София. 

Така хърватинът ще се опита да потърси успехите извън старата столица, но отново ще пробва в страната ни. Очаква се той да подсили Локомотив Пловдив, където отскоро старши треньор е Александър Томаш. Двамата се познават отлично от стадион "Ивайло", където вторият бе наставник.

"Хърватският голмайстор игра година и половина с виолетовия екип и вкара важни голове в Първа и Втора лига. Пожелаваме на Ловре Кнежевич успех в по-нататъшната кариера!", написаха в официалния сайт на "болярите".

А ето кой важен играч запазиха "смърфовете"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички