След като сложи край на кариерата си Тунчев отново ще играе за Локо Пд?


След като сложи край на кариерата си Тунчев отново ще играе за Локо Пд?
Снимка: БГНЕС

872 0

Помощник-треньорът на Локо (Пд) Александър Тунчев може отново да се появи като полеви футболист на пър­вата тренировка на „черно-белите", на­учи „Меридиан Мач". Принципно централният защит­ник бе решил да прекрати кариерата си и влезе в щаба на бившия наставник на отбора Илиан Илиев. Сега обаче липсата на браните­ли и слабото качес­тво на опциите за зимни попълнения е накарало спортно-техническото ръко­водство на пловдив­чани да прибегне до нестандартния ход.

35-годишният бивш играч на ЦСКА и Лестър е поискал програма, по която да се готви през ваканцията и сериозно се е заел със зада­чата да възвърне спортната си фор­ма. В центъра на отбраната Локо раз­полага с Кирил Котев и Димитър Везалов, а Павел Виданов е висящ. Неговият договор изтече, но със си­гурност той ще за­почне подготовка със „смърфовете". Първоначално се тиражираше, че Ви­данов ще даде отго­вор за бъдещето си на 5 януари, но ръ­ководството и бив­шия национал в крайна сметка са си стиснали ръцете срокът да е до пър­вия лагер в Анталия. До тогава той ще си търси отбор в чужбина, където да подпише при чувст­вително по-добри финансови условия.

Ако не успее, със сигурност остава на „Лаута" и няма ва­риант да подпише с друг български от­бор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички