Поредна солена глоба за Локомотив Пловдив


Поредна солена глоба за Локомотив Пловдив

1071 0

След като веднъж вече беше наказан за расизъм с максималната глоба от 37 500 лв, която в последствие беше намалена, Локомотив Пловдив ще трябва да внесе още 10 000 лв в БФС.

Освен нова футболната централа затваря и част от "Лаута" за следващия домакински мач на "смърфовете". Причината са инцидентите след гостуването на Монтана в края на август.

"За нанесен удар на служебно лице при неправомерно навлизане в района на стадиона от публиката на Локомотив Пловдив на основание чл. 37, ал.1, т. 7, буква б) във връзка с чл. 37, ал.1, т. 21 и във връзка с чл.16, ал.3 от ДП 2015/2016, ДК наказва Локомотив Пд с частично затваряне на стадион – затваряне на сектор В за публика за следващата домакинска среща и имуществена санкция в размер на 10 000 хиляди лева", обявиха от БФС.

Също така, от БФС наложиха имуществени санкции още на Черно море, Славия, "Левски" и Пирин за хвърлени предмети и използване на пиротехника. За варненци и благоевградчани глобата е в размер на 1000 лв.

За "белите" е 2000 лв., докато за "сините" е 2300 лв. "Левски" е задължен също така да покрие и щетите по стадион "Славия", нанесени от неговите фенове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички