От Локо Пд искат да задържат всички с изтичащи договори


От Локо Пд искат да задържат всички с изтичащи договори
Снимка: БГНЕС

681 0

Ръководството на Локомотив (Пловдив) ще направи всичко възможно да задържи играчите с изтичащи договори. Такова е било желанието на старши треньора Илиан Илиев.

Собственикът Христо Крушарски е готов да го изпълни и няма да жали средства за това. Специалистът иска да продължи да разчита и през следващия сезон на Емил Гъргоров, Мартин Камбуров, Александър Тунчев, Стефан Велев, Пламен Крумов, Кирил Котев, Ванчо Траянов и Дани Кики. С по-голяма част от тях вече е постигната предварителна договорка, пише "Тема спорт".

Преговорите ще започнат след дербито с "Ботев" (Пловдив) в неделя. Паралелно с това се работи и по лятната селекция. Тя ще е основно от български играчи. Локомотив (Пловдив) няма да се занимава с Гай Мансур до края на първенството. Това довериха източници от клуба. Тъмнокожият нападател все още не се е прибрал от чужбина, където отиде да лекува травмата си. Той замина за Италия, но комуникацията с него е много трудна. По всичко личи, че няма да е готов за игра до края на шампионата.

От ръководството на „черно-белите“, както и треньорското ръководство мислят за предстоящото дерби с Ботев и оставащите до края на сезона мачове. След приключването на шампионата ще говорят сериозно с него, за да видят какво е здравословното му състояние и да решат какво да правят с него. Нападателят има договор с Локомотив (Пловдив) за още три години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички