Официално: Трима асове са изиграли последния си мач за Локомотив (Пд)


Официално: Трима асове са изиграли последния си мач за Локомотив (Пд)
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

5198 0

Локомотив (Пловдив) обяви, че след края на сезона се разделя с трима свои футболисти, и тримата чужденци. Единият играе при "смърфовете" от 6 години насам.

Въпросните трима играчи са Парвиз Умарбаев, Кристиан Гомис и Лукас Салинас. Договорите на тримата изтичат през юни и няма да бъдат продължени. От клуба им благодариха и написаха, че те завинаги ще бъдат "едни от нас".

"Договорите на Парвиз Умарбаев, Кристиан Гомис и Лукас Салинас изтичат. Парвиз Умарбаев се присъедини към Локомотив през 2016-та и от тогава до сега бе неизменна част от “черно-белите”! В началото на 2020-та Лукас Салинас дойде в тима, а в края на същата година и Кристиан Гомис. И тримата бяха важна част от големите успехи, които Локомотив постигна в последните години! Умарбаев, Салинас и Гомис записаха имената си в историята на клуба!", написаха на сайта си "черно-белите".

Днес първият тим на Локо (Пд) е в почивка, след като вчера изигра последния си официален мач за сезона. Отборът се събира за първа тренировка на 6-и юни. От 13 юни до 25 юни Локомотив ще замине на подготвителен лагер в Банско, където ще изиграе и няколко контролни срещи. Сезон 2022/2023 започва официално на 8 юли. А ето какво е искал Гомис, за да остане в Локомотив. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички