Нов води атаката на Локо (Пд) срещу "Ботев"


Нов води атаката на Локо (Пд) срещу "Ботев"

561 0

Малко повече от две седмици преди дербито с "Ботев" (Пд), старши треньорът на Локомотив (Пд) Христо Колев се хвана за главата. Наставникът на "смърфовете" вече не може да разчита на четирима основни играчи за сблъсъка на 20 февруари от 13.00 часа на базата на "канарчетата" в Коматево.

Както е известно, трима са наказани - Мартин Камбуров, Дани Кики и Ванчо Траянов, а Зоран Балдовалиев избяга от лагера на тима в Турция. Така реално Бащата остава само с една опция на поста централен нападател - новото попълнение Гай Мансур, пише "Тема Спорт".

30-годишният сенегалец ще направи своя дебют именно в дербито с "Ботев". Очаква се той да започне титуляр на върха на атаката. В щаба на Локо се надяват, че Мансур няма да се контузи в оставащите 17 дни до битката за Пловдив, защото това ще остави треньора без алтернатива. Тогава варианти за атаката ще са Емил Гъргоров и Бирсент Карагерен.

Напусналият Балдовалиев вкара и в двата мача с "Ботев" през есента, което прави отсъствието му по-осезаемо. Той се разписа при 1:1 на Коматево и при 2:1 на "Лаута".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички