Най-големият спонсор на Локо (Пд) даде... 50 евро


Най-големият спонсор на Локо (Пд) даде... 50 евро

1184 0

Феновете на Локомотив (Пловдив) правят всичко по силите си да осигурят някаква финансова стабилност на клуба но до момента усилията им удрят на камък, пише "7 дни спорт". Явно положението с парите на "Лаута" е особено тежко след оттеглянето на Коко Динев, щом новата управа стартира експресно DMS-кампания.

Напук на очакванията за масирано участие в нея, резултатите досега са по-скоро разочароващи. Топ 3 на даренията се води от чуждестранен привърженик на "черно-белите", дарил... 50 евро, както сами признаха организаторите.

Припомняме, че същия мизерен резултат постигна предишната кампания на клуба, свързана с построяването на трибуна "Бесика". Тогава Динев обеща, че за всеки дарен от феновете лев, той ще даде по 10. По сметката обаче постъпиха едва 18 лева, което разочарова тотално собственика.

Две от знаковите фигури на Локомотив - Христо Бонев и Атанас Узунов, пък не спират да обикалят из Пловдив с надеждата да убедят местния бизнес да се ангажира по-сериозно с клуба. Единият от атакуваните бизнесмени е ултрабогаташът Ветко Арабаджиев. Той обаче е бил категоричен, че пари за футбол никога няма да извади. Още един топмилионер е отказал да инвестира и стотинка на "Лаута".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички