Много положения, малко голове и равенство на Локомотив Пловдив - ЦСКА 1948 (ВИДЕО)


Много положения, малко голове и равенство на Локомотив Пловдив - ЦСКА 1948 (ВИДЕО)
Снимка: LAP.bg

439 0

Локомотив Пловдив и ЦСКА 1948 не успяха да се победят в мач от последния 30-и кръг на редовния сезон в Първа лига. Двата тима завършиха при резултат 1:1 на "Лаута" в мач, който бе изпълнен с много пропуски.

Равенство между Локо Пловдив и ЦСКА 1948

Резултатът бе октрит през втората част, когато в 53-ата минута Димитър Илиев намери Тодор Павлов, който с мощен удар не остави шансове на Петър Маринов , реализирайки в горния ляв ъгъл на вратата.

Радостта на домакините обаче не продължи дълго, след като в 59' Ефе Али допусна груба грешка, връщайки неуверено топката назад към Хорхе Сегура. Колумбийският защитник на Локомотив бе изпреварен от Бирсент Карагарен, който отне топката, излезе сам срещу Кристиан Томов и хладнокръвно вкара.

Бившият футболист на Локо Пловдив можеше да се разпише на няколко пъти през първата част, но направи пропуски очи в очи с Кристиан Томов. "Смърфовете" пък нацелиха гредата в 56-ата минута след удар на Теодор Иванов.

С равенството днес Локомотив Пловдив си бетонира четвъртото място с актив от 55 точки, докато ЦСКА 1948 ще играе в "четворката" на плейофите с 43 пункта на сметката си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички