Мартин Камбуров си тръгва от Локомотив (Пд) заради катарци


Мартин Камбуров си тръгва от Локомотив (Пд) заради катарци
Снимка: БГНЕС

938 0

Капитанът на Локомотив (Пд) Мартин Камбуров може би няма да завърши сезона на стадиона в парк „Лаута“.

34-годишният таран, който е най-добрият футболист на отбора през кампанията, има примамливо предложение от чужбина. Както е известно, Камбуров играе за Локомотив от любов към клуба и е един от хората, които не се интересуват от заплатата си, пише "7 дни спорт".

Към него има интерес от един от големите клубове в Азия в момента. Става въпрос за играещият в Суперлигата на Катар Ал Сад. Рекордьорът по титли на емирството, където доскоро се подвизаваше легендата на Реал (Мадрид) и Испания Раул, е един от топотборите в страната в момента, който играе и в Шампионската лига на Азия. Ал Сад е воден от мароканския специалист Хюсеин Амота, който спечели 3 трофея със състава. В шампионата всеки отбор има ограничение да ползва четирима чужденци в състава си като професионалисти - трима от целия свят плюс един от Азия. Като аматьори обаче могат да подписват неограничен брой играчи. В момента Ал Сад има само двама чужденци, което улеснява трансфер на Камбуров.

Катарците ще чакат отговор от нападателя в най-скоро време. Възможно е по този начин да влязат и пари в касата на Локомотив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички