Локомотив Пловдив с нов собственик


Локомотив Пловдив с нов собственик

1481 0

ПФК "Локомотив 1926 Пловдив" АД има вече нов собственик в лицето на Христо Крушарски. Бизнесменът получи днес акциите на клуба от председателя на сдружение „Обединение за Локомотив“ Николай Неделчев, твърди сайтът lokomotivpd.com.

Новият мажоритарен собственик се захваща веднага с ремонт на част от трибуните на стадион „Локомотив“, като ръководството вече обсъжда с община "Пловдив" възможността да получи съоръжението на концесия.

"Не ми се говори дали съм готов да взема Локомотив - това, което съм направил до момента, е показателно. Имам разработен петгодишен план за развитието на клуба. Всичко е просто - виждам го като производствено предприятие.

През първите три години ще се инвестира, а след това до петата година средствата трябва да започнат да се възвръщат и накрая да се излезе на печалба. На срещата със запалянковците след мача с Монтана за купата не съм се ангажирал с конкретни цифри за бюджет. Защото можеш да обещаеш много неща, а да не ги изпълниш. Това не искам да се случва.", заяви Крушарски пред „Тема спорт“ преди няколко дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички