Локомотив (Пд) си върна недооценено бижу


Локомотив (Пд) си върна недооценено бижу

1584 0

Бирсент Карагерен се завръща на “Лаута”. 25-годишният футболист, който спаси Дунав от изпадане, е подписал договор с "черно-белите" за две години, информира "Меридиан мач". Пловдивският клуб спечели битката за него със Славия и Етър.

До вчера се смяташе, че най-близо до подпис с Карагерен са носителите на Купата на България. Те обаче не са успели да се договорят с него за личните му условия. От Локомотив са се възползвали от това и са му предложили доста по-апетитна оферта. Карагерен е добре познато име на "Лаута". Именно там той бе кръстен Гарет Бейл от Асеновград.

Бирсент прекара при "смърфовете" два сезона, но през 2016 година изведнъж се оказа излишен. Нещата обаче се промениха, след като той се превърна в основна фигура в Дунав. Още през зимата от Локомотив направиха опит да го вземат, но не успяха.

Самият Карагерен открито заяви, че мечтата му е отново да облече екипа на "железничарите". Той е второто ново попълнение на отбора след Георги Кременлиев, който бе освободен от Арда (Кърджали).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички