Локомотив (Пд) си връща натирен от Ераносян


Локомотив (Пд) си връща натирен от Ераносян

1142 0

Крилото на Дунав (Русе) Бирсент Карагерен ще се завърне в Локомотив (Пловдив) след края на сезона, твурди "Меридиан мач". Договорът на играча с русенския тим изтича през юни и самият собственик на “черно-белите” Христо Крушарски е амбициран да му даде нов шанс на “Лаута”.

Карагерен никога не е крил, че Локомотив е отборът на сърцето му и прие доста тежко решението на Едуард Ераносян от по-миналата зима да го освободи от състава. Бирсент минава за любимец и на клубната легенда Христо Бонев, което още повече накланя везните в полза на очертаващия се трансфер.

През пролетта на 2017 година асеновградчанинът направи много силни мачове за Дунав и бе с основна заслуга за историческото класиране на “Драконите”, които за втори път в историята си стигнаха до участие в евротурнирите.

Атакуващият футболист се е харесал и на треньора Бруно Акрапович със силната игра, която показа в мача на “Лаута” между Локо и Дунав. Тогава русенци успяха да се спасят от резила и да загубят от съперник, който почти цял мач игра с човек по-малко и стигна до изравняване в последните секунди. Карагерен пък бе сред най-напористите и много от феновете на Локо дори се издразниха на хъса, с който се хвърли, въпреки очакваното завръщане през лятото.

Нуждата от подсилване в атака обаче се видя ясно в последния двубой, при който Локо направи 0:0 като гост на Септември не и без геройствата от страна на вратаря Илко Пиргов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички