Локо Пловдив пропусна да реши битката за оцеляване


Локо Пловдив пропусна да реши битката за оцеляване

1354 0

Локо Пловдив изпусна шанса си да подпечата оставането си в "А" група още днес (поне на теория), след като "смърфовете" загубиха у дома с 1:2 от Славия, въпреки че поведоха с 1:0 през първото полувреме.

Славия доминираше през първото полувреме, но въпреки това в 27' Бурабиа с прекрасен гол успя да даде аванс на домакините на "Лаута". Пловдивчани обаче не успяха да задържат аванса си, след като 10 минути преди края на първата част Пиргов изравни.

"Смърфовете" опитаха да натиснат след почивката, като Делев и Камбуров действаха опасно в половината на "белите", но това не донесе нужния успех. С изтичането на минутите до края на двубоя пловдивчани заложиха на дълги подавания към Камбуров, а скоростта в атаката на тима изчезна в момента, в който Делев напусна заради контузия в рамото.

Решаващият момент в мач пък дойде в 79', когато Панов пусна прекалено лесно Манзоро да го изпревари и да нахлуе в наказателното поле, където Вълчев го фаулира - дузпа за Славия. Василев беше точен и донесе трите точки на столичани.

Така Славия вече има 34 точки, като заема 9-о място в класирането. На 10-о е Локомотив Пловдив, но с 23 точки и с 6 преднина пред Марек 4 кръга преди края.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички