Локо Пловдив изненада Берое в Стара Загора и развали рождения ден на Камбура


Локо Пловдив изненада Берое в Стара Загора и развали рождения ден на Камбура
Снимка: Guliver/GettyImages

1130 0

Отборът на Локомотив Пловдив спечели гостуването си в Стара Загора на Берое с 1:2 в първия мач от 12-я кръг на Първа лига. С тази победа "смърфовете" изместиха домакините от шестата позиция в класирането. Към момента играчите на Войн Войнов са с актив от 17 точки, колкото имат и "заралии", но тимът от Пловдив е с по-добра голова разлика.

В срещата игра бившият играч на Локо и настоящ на Берое Мартин Камбуров, който днес празнува и своя 37-ми рожден ден.

Гостите откриха резултата в 23', когато Муса Мухамед получи от ляво и центрира в наказателното поле, където най-съобразителен беше Димо Бакалов, който с глава откри.

7' преди края на първата част домакините изравниха със сходна атака. Антон Карачанаков центрира от ляво към Педро Еуженио, който изравни.

През второто полувреме играчите на гостите разчитаха на контраатаки и това даде резултат 19' преди края на срещата. Появилият се като резерва Дино Мартинович бе изведен добре сам срещу Перниш, преодоля го и от границата на наказателното поле прати кълбото в опразнената врата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички