Локо (Пд) си гарантира сигурност с успех в Монтана


Локо (Пд) си гарантира сигурност с успех в Монтана

729 0

Локомотив (Пловдив) взе важна победа в "А" група, след като стигна до минимален успех с 1:0 при гостуването си на Монтана в мач от 22-ия кръг на родното първенство.

Единственото попадение в мача падна в 50', като автор на гола беше звездата на гостите Мартин Камбуров. Той получи пас отдясно в половината на съперника, надбяга Асен Георгиев и с премерен изстрел донесе 3-те точки за "смърфовете".

Домакините обаче могат да съжаляват, че не взеха поне точка в срещата. Те имаха по-добрите положения и в двете полувремена, но неточността на нападателите се оказа решаваща за загубата на тима.

През първите 45 минути Иван Стоянов имаше отлична възможност, след като в 30' излезе сам срещу Ел Харуби, но с веща намеса вратарят успя да избие в корнер.

В края на мача пък Монтана отново имаше два 100%-ови шанса да отбележи изравнителен гол, но те бяха пропилени от Сергей Георгиев и Петър Атанасов, които буквално от метри не успяха да уцелят вратата на пловдивчани.

С победата си Локомотив събра 24 точки и се отдалечи на 9 пункта от 9-ото място в класирането, което води до бараж с втория в "Б" група. Монтана пък продължава битката с Пирин за 8-ата позиция, като в момента двата тима са с по 16 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички