Локо (Пд) с жадувана победа, въпреки "саботажа" на капитана си


Локо (Пд) с жадувана победа, въпреки "саботажа" на капитана си
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

1177 0

Локомотив (Пловдив) записа едва втората си победа под ръководството на Бруно Акрапович. "Смърфовете" надделяха минимално над Черно море в мач от 26-ия кръг на Първа лига и излязоха на осмо място в класирането.

Единственият гол падна в 29-ата минута на стадиона във Варна. Негов автор бе Абделхаким Буна, за който това бе дебютно попадение с черно-белия екип. В ситуацията защитник на домакините изчисти с глава, Буна пое преди топката да напусне наказателното поле и стреля над шпагата на Георги Илиев. Топката рикошира в тялото на Мариян Огнянов и влезе във вратата на Макенджиев.

Най-важното бе, че Локомотив удържа победата, дори и след като останаха с човек по-малко в последните минути на двубоя.

Капитанът на пловдивчани Димо Бакалов направи глупостта да си изкара два жълти картона в рамките на няколко секунди. Първият бе за умишлено бавене на времето при изпълнение на корнер, а вторият - след като задържа Георги Илиев за фланелката. Затова справедливо напусна терена в аванс.

В класирането "черно-белите" са на осмо място с 31 точки - колкото има и седмият Септември. Черно море, който през пролетния дял няма победа, е на 10-о място с 27 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички