Локо (Пд) преподписа със седмина, чака Камбуров


Локо (Пд) преподписа със седмина, чака Камбуров

1243 0

Седем футболисти подписаха днес нови договори с Локомотив (Пловдив). За още една година с "черно-белите" се обвързаха вратарите Александър Витанов и Теодор Скорчев, както и Христо Стамов, Бирсент Карагарен, Ванчо Траянов, Айкут Янъков и Игнат Дишлиев.

Съгласие да подпише нов договор с Локомотив е дал и капитанът Мартин Камбуров, но това ще стане, когато той се завърне от лятната си почивка.

Новото ръководство на Локомотив плати днес по 3 месечни заплати на играчите, спортно-техническия щаб и другите служители в клуба. Продължават преговорите и с останалите футболисти, които са желани от треньорския щаб.

В същото време стана ясно, че новото ръководство на Локомотив (Пловдив) уреди двата лагера на отбора в подготовката за предстоящия сезон. "Черно-белите" ще отседнат в 4-звездния "Вихрен Палас" в Банско, а ще тренират на терена в Добринище, който е в отлично състояние.

Първият престой в курортното градче ще е от 15 до 26 юни. След това е предвидена 2 дни почивка за футболистите. Вторият лагер в Банско ще е от 29 юни до 10 юли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички