Локо (Пд) подписва с чуждестранна скаутска компания


Локо (Пд) подписва с чуждестранна скаутска компания

802 0

Локомотив Пловдив ще направи рязък завой по отно­шение на трансферната си политика от следващия се­зон, разбра "Тема Спорт".

Очаква се в началото на 2016 година черно-белите да под­пишат договор с чужде­странна скаутска компания. Тя ще има за цел да предлага на смърфовете млади и перс­пективни играчи от почти цял свят. Отделно Локо ще засили своето скаутско зве­но за България. Идеята е от следващата кампания да започне подмладяване на състава и изграждането на нов отбор.

Днес собственикът на чер­но-белите Христо Крушарски се прибира от Абу Даби. Там той договаря лагер на тима и е работил по въпроса със скаутската компания. След Коледа на "Лаута" се очаква среща между ръководните фактори в клуба и спортно-техническия щаб.

В същото време стана яс­но, че Дани Кики остава твърдо в Локомотив Плов­див. Това съобщиха от лаге­ра на смърфовете. Нападателят беше нарочен от ше­фовете за освобождаване, но с изявите си в последните мачове, особено този с Бе­рое, когато вкара изравни­телния гол за 1:1, успя да убе­ди началниците, че на него може да се разчита.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички