Локо (Пд) отново партньор с болницата на ЦСКА и Левски


Локо (Пд) отново партньор с болницата на ЦСКА и Левски
Снимка: Аджъбадем

1319 0

Новият модел на управление в Локомотив (Пловдив) отново даде резултат. "Смърфовете" станаха един от трите български клуба, подписали договор за партньорство с една от най-добрите вериги болници в света - Аджъбадем, обявиха от клуба.

Здравният холдинг, притежаващ 17 многопрофилни и високотехнологични болници в света и новото ръководство на Локомотив си стиснаха ръцете и пожелаха сътрудничеството да продължи.

Така клубът се нарежда до Цървена звезда, Партизан, Динамо Букурещ, ЧФР Клуж, Бешикташ, Трабзонспор, Турската футболна федерация, Баскетболната федерация на южната ни съседка, българските ЦСКА и Левски и още 33 спортни клуба, които са доверили здравните грижи на специалистите и отличните условия в болниците на Аджъбадем. Като признание за високия професионализъм в лечението на спортисти, през миналата година клиниката по спортна медицина Фулия към Аджъбадем получи най-високото отличие на ФИФА – Награда за отлични резултати.

Всички футболисти на Локомотив получили травми и наранявания изискващи болнична помощ, ще бъдат лекувани напълно безплатно.

Припомняме, че страхотните специалисти на болницата вече помогнаха на две момчета от школата на Локомотив, както и на много футболисти от първия тим на клуба. Тодор Тимонов, Йордан Юруков, Костадин Марков, Лъчезар Михайлов, Лъчезар Якалиев, Аян Садъков – младши бяха напълно излекувани под грижите на партньорите от Аджъбадем, а Веселин Дойчевски направо бе върнат към живот след над 10 операции.

"Убедени сме, че партньорство ще продължи да бъде от полза и за двете страни!", обявиха от пресслужбата на пловдивското Локо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички