Локо (Пд) избра спортен директор и шеф на ДЮШ


Локо (Пд) избра спортен директор и шеф на ДЮШ

1195 0

Локомотив (Пловдив) може да се сдобие с двама нови шефове през следващата седмица, твърди "Тема Спорт". Почетният президент Христо Бонев е гласен за спортен директор от финансовия благодетел Христо Крушарски.

На този етап обаче Зума все още не е дал своя отговор. Вероятността той да откаже не е малка. За последно 68-годишният Бонев бе спортен директор и старши треньор при Константин Динев.

Сдружение "Обединение за Локомотив" пък има вече своя фаворит за шеф на школата в Локомотив Пловдив. Сред родители и треньори от ДЮШ на "смьрфовете" най-спряганото име е Иван Маринов-Чушката,информира PlovdivDerby.com.

Вече повече от месец изборът се бави, а конкурсът за подаване на документи отдавна завърши. Не е изключено да бъде направено събеседване с кандидатите, но Маринов е с едни гърди пред останалите, тъй като има лиценз Про, което е голям плюс за него.

Многовластието на "Лаута" обаче не прави избирането му сигурно. Изборът на сдружението може да бъде оспорен от човека, който налива средства в Локо Пловдив в момента - Христо Крушарски. Близки до бизнесмена обаче твърдят, че решението за шеф на школата зависи изцяло от "Обединение за Локомотив", което държи 97% от акциите на клуба.

Повече яснота около поста ще има в първите дни на новата седмица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички