Локо (Пд) чу феновете - вдигна билетите за дербито


Локо (Пд) чу феновете - вдигна билетите за дербито

1078 0

Ръководството на Локомотив (Пловдив) послуша феновете си и ще увеличи цените на билетите за предстоящото градско дерби срещу "Ботев".

Както вече стана ясно, привържениците на тима се обърнаха към ръководните фактори на "смърфовете" с идеята, че ценните хартийки могат да струват повече пари и по този начин феновете ще помогнат на отбора в тази тежка финансова ситуация, в която се намира.

Ето цялото изявление на Локо (Пловдив) по темата:

"Скъпи локомотивци, приятели, пловдивчани,

След радостната победа срещу отбора на Локомотив София и класирането ни на полуфинал за Купата на България, за нас, а и за цялата спортна общественост в България, стана ясно, че когато клубът, феновете и играчите на Локомотив Пловдив са едно цяло, пред нас няма непреодолими препятствия!

С настоящото обръщение искаме да благодарим на всички фенове на отбора, застанали зад призива за повишаване цените на билетите. Ние разбираме, че икономическото състояние на държавата и града ни са далеч от европейските нива, на които всички ни се иска да бъдем, като това е и една от причините до сега да няма повишение на билетите за стадион "Локомотив".

Въпреки че всички ние вярваме и сме убедени в светлото бъдеще на Локомотив, пътят, по който тръгнахме, е труден и изпълнен с препятствия. Затова и след уникалното по рода си разбиране и подкрепа, проявена от феновете на клуба ни, след много дискусии решихме да увеличим цената на билетите за следващото ни домакинство.

Цените на билетите за срещата в неделя (8 март) срещу Ботев (Пд) ще бъдат както следва:

Трибуна Спортклуб – 10 лева

Централна трибуна – 15 лева

Цената на пенсионерските билети, както и тези за хората в неравностойно положение, остава непроменена – 2 лева.

Няма как и да обърнем гръб на легендата на пловдивския и български футбол - Аян Садъков, който се бори с изключително коварна болест. За това и 10 процента от всички постъпления ще бъдат преведени в помощ на Аян!

Още веднъж, цялото ръководство и играчите на клуба, искаме да благодарим на феновете на клуба за проявеното единствено по рода си в България себеотрицание и любов към любимия отбор!

Само Локо – заедно можем всичко!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички