Локо (Пд) - Берое по ТВ: Къде да гледаме битката за седмото място в Първа лига?


Локо (Пд) - Берое по ТВ: Къде да гледаме битката за седмото място в Първа лига?
Снимка: Lap.bg

2413 0

Този следобед Локомотив (Пловдив) посреща Берое в среща от втория кръг на плейофите в битката за седмото място в Първа лига. Двубоят на стадион „Локомотив“ в парк „Лаута“ е днес от 15:15 часа.

"Смърфовете“ стартираха с нулево равенство срещу Арда в официалния дебют на Александър Томаш като техен старши треньор. Берое започна плейофната фаза с минимален успех над ЦСКА 1948 1:0 под Аязмото.

"Заралии" и пловдивчани са с равен брой точки преди предстоящия сблъсък в Града под тепетата – с по 35 пункта, докато останалите два тима - Арда и ЦСКА 1948, които играят ден по-късно, са с по 30.

Според коефициентите на Betano, които предоставят бонус оферта за нови играчи, ще видим повече от 2 гола в този мач и е по-малко вероятно и двата отбора да отбележат.

В следващия кръг Берое ще приеме Арда, докато Локомотив( Пд) гостува на ЦСКА 1948 в опит да се реваншира за поражението си от тях с 0:4 в началото на април. Двубоят ще бъде предаван пряко по "Диема спорт". А ето какъв належащ проблем има в Локо (Пд).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички