Локо и "Ботев"единодушни: Дербито да се отложи!


Локо и "Ботев"единодушни: Дербито да се отложи!

1063 0

Ръководствата на Локомотив (Пд) и "Ботев" (Пд) са единодушни - дербито в 21-ия кръг, насрочено за утре в 13,30 часа, трябва да се отложи, тъй като теренът в парк "Лаута" не е подходящ за провеждане на мач заради тежките метеорологични условия. Теренът на "Лаута" е наводнен след валежите от сняг, които застрашиха почти целия 21-ви кръг.

"Призовахме органите на МВР и колегите от Ботев да дойдат, да видят. Чистим терена, но снеговалежът продължава, а снегът е мокър. Там, където се изчисти снегът, отдолу остава вода. Ние сме на мнение, както и на колегите от Ботев, че срещата трябва да бъде отложена", обяви административният директор на Локомотив Атанас Узунов.

Според него срещата трябва да се отложи за неопределено време. "Сигурен съм, че и в понеделник няма да може да се проведе мач", сподели той.

Той изрази мнението на шефовете и на полицията, според които охрана на евентуален мач ще бъде много трудна. Притесненията им са за ситуацията, в случай че мачът не се проведе, а феновете дойдат.

"Представяте ли си какво ще стане тук? Никой не иска да има стълкновения. Мисля, че добре познаваме наредбите, предупредихме рано сутринта, но от БФС казват, че трябва да се спазват наредбите. Ние чистим терена", коментира Узунов.

Директорът разкри, че чистенето на терена ще продължи и довечера, а в него са се включили и футболисти.

"Не виждам какво ще стане толкова, ако първенството завърши на 3 юни и да изместим мачовете. Това няма да наруши нищо и никой няма да бъде ощетен", категоричен бе Узунов.

Въпреки това битката за Пловдив до последно ще бъде под въпрос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички