Крушарски обеща да не се меси в работата на Илиан Илиев


Крушарски обеща да не се меси в работата на Илиан Илиев

659 0

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски обяви, че Едуард Ераносян въобще не е бил сред вариантите за нов старши треньор. Бизнесменът заяви, че кратък телефонен разговор с Илиан Илиев го е убедил да му се довери. Специалистът ще дебютира начело на черно-белите с тежко гостуване на Лудогорец. Двубоят е утре от 18:00 часа.

"Ще пътувам за мача в Разград. Това е първи двубой на Илиан Илиев и искам да го подкрепя", сподели Крушарски пред "Тема Спорт". "Оттук нататък всичко е в ръцете на Илиан, няма да му се меся за нищо. Той е достатъчно опитен и голямо име в професията. Вярвам, че с него ще успеем. За селекцията не сме говорили нищо. Той ми каза, че през пролетта ще се оправяме с това, което имаме. Иначе започваме работа по лятната селекция още отсега. Няма да чакаме последния момент", добави босът на смърфовете.

"Няма да има допълнително увеличение на бюджета от това, което обявих - с 500 хиляди лева. На този етап това е достатъчно", каза Крушарски.

Така за новия сезон той ще е 2,5 милиона лева. За сравнение преди него, когато положението в клуба бе доста тежко, той не е достигал и 1 милион лева. За това имал ли пред себе си и други варианти за наследник на Христо Колев-Бащата бизнесменът обяви:

"Изключително бързо се разбрах с Илиан Илиев. С Ераносян не съм говорил. Това бяха спекулации. Той не е бил вариант. Аз трудно вземам решения. Имах разговори и с други специалисти, но краткият телефонен такъв с Илиан ме впечатли най-много. От там нещата станаха лесни", сподели още Крушарскии.

За това дали мнението но почетния президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев е натежало най-много за избора Илиев да поеме отбора той с усмивка заяви: "Нека това да си остане моя тайна".

Крушарски за пореден път подчерта, че е изключително щастлив, че Христо Колев-Бащата остава в щаба. Според запознати собственикът на черно-белите е приготвил допълнителни бонуси при точки срещу шампиона Лудогорец в Разград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички