Катастрофа за Локо (Пловдив), Пирин вкара 5 за разгромна победа


Катастрофа за Локо (Пловдив), Пирин вкара 5 за разгромна победа
Снимка: БГНЕС

863 0

Пирин разби Локомотив (Пловдив) с 5:0 в Благоевград в среща от 8-ия кръг на Първа лига. Домакините буквално разпиляха пловдивчани, като можеха да постигнат още по-красноречив резултат. По този начин играчите на Милен Радуканов записаха едва втората си победа от началото на сезона, с което прекъснаха серията от шест мача без успех.

Домакините можеха да открият резултата още в 20-ата секунда. Тогава те организираха опасна атака като последва центриране към Станислав Костов, който овладя топката и шутира от точката на дузпата, която срещна първо крак, а после и ръката на гостуващ бранител. Благоевградчани поискаха  дузпа, но реферът Станислав Ставров остана безмълвен. Въпрекитова, „Орлетата“ решиха изхода на двубоя още до почивката, когато вече водеха с три гола разлика. Станислав Костов откри резултата на стадион „Христо Ботев“ още в 6-ата минута, а три по-късно Анти Рениа удвои. В 42-ата минута Костов се разписа за втори път, правейки преднината на своя тим класическа.

След почивката благоевградчани реализираха още две попадения чрез Аймен Суда и Петър Христов съответно в 71-ата и 89-ата минути, оформяйки и крайното 5:0 в своя полза. Реферите допуснаха грешки и в този мач, след като Суда се намираше в очевадна засада, освен за страничния съдия.

С победата тимът на Пирин събра актив от 9 точки, което му отрежда деветото място в класирането. Локомотив е седми с 11 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички