Карагарен с пневмония заради коронавирус, Димитър Илиев проявява симптоми


Карагарен с пневмония заради коронавирус, Димитър Илиев проявява симптоми
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1090 0

Националът Бирсент Карагарен, който бе сред първите с положителни тестове за COVID-19 в Локо (Пловдив), е диагностициран с пневмония в следствие на вируса. Крилото обаче продължава да се лекува под лекарско наблюдение в домашни условия като при преценка на докторите може да бъде и хоспитализиран, но на този етап това не се налагало.

От останалите заразени с по-сериозни симтпоми е капитанът Димитър Илиев, който поддържаше по-висока темепература и по-често е правил консултации с лекар. Футболист №1 на България за 2019-а година е изолиран заедно със семейството си. Причината е, че съпругата му Мартина и синът му Йоан също са дали положителен тест. При малкия не са се проявили симтпоми за разлика от родителите му.

Илко Пиргов и Момчил Цветанов нямат никакви оплаквания и просто чакат да изтече задължителния срок от 14 дни карантина. Чико е разделен от семейството си в друг апартамент. Чужденците с позитивни PCR-тестове също са без симтоми. Както е известно в изолация преди мача с ЦСКА на "Лаута" са Парвиз Умарбаев, Милаш Петрович, Анте Аралица и Миховил Клапан, а още с първата група бе диагностициран и Кенан Муслинович, пише "Меридиан мач". Интересното е, че домакинът Здравко Драгоев си е направил помторно изследване, което е било отрицателно, но въпреки това здравните власти са категорични, че той трябва да спазва карантина. А с кой играч се раздели пловдивският тим - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички