Иван Иванов: Преживях тежки 2 години, благодаря за топлото посрещане


Иван Иванов: Преживях тежки 2 години, благодаря за топлото посрещане
Снимка: Иван Йочев

1337 0

Новото попълнение на Локомотив Пловдив Иван Иванов бе представен днес официално от почетния президент на клуба Христо Бонев.

Както вече е известно, Футболист №1 на България за 2013 година подписа договор за година и половина с черно-белите.

„Благодаря за топлото посрещане. Надявам се както аз ще бъда полезен за Локомотив, така и Локомотив да бъде полезен за мен в този тежък момент, бяха първите думи на Иванов.

"Преминаването ми на Лаута стана много бързо. С Илиан Илиев се разбрахме за 2-3 минути. След това се срещнах с г-н Крушарски и проведох още един разговор с него и съм щастлив от това развитие. Амбициите ми са най-вече да започна да играя. Знаете, че преживях тежки 2 години. Локомотив разполага със страхотни футболисти и мисля, че отбора го чакат добри неща“, заяви Иван Иванов.

"Изключително радостен съм, че Иван Иванов е при нас. Познавам неговите качества като футболист и като човек. Той е изключително важен за нашия отбор", каза на свой ред и почетният президент Христо Бонев.

"Присъствието на Иван тук му ще донесе много голямо удоволствие за него самия, а и за хилядите привърженици на Локомотив", допълни легендата на черно-белите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички