Христо Крушарски е взел решение за Александър Томаш?


Христо Крушарски е взел решение за Александър Томаш?
Снимка: БГНЕС

5581 0

Мажоритарният собственик на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, е взел решение за бъдещето на Александър Томаш, пише "bgderby".

Според изданието, двамата са провели среща, след която е станало ясно, че старши треньорът ЩЕ продължи да бъде начело на "смърфовете" и през пролетния дял на Първа лига!

Преди време Томаш бе отклонил предложение от кипърския АЕЛ Лимасол, защото не иска да напуска "черно-белите" по средата на кампанията. Той има договор с Локо до края на сезон 2023/24 и очевидно ще го изпълни.

Под негово ръководство пловдивският гранд започна силно в Първа лига и записа 9 поредни победи, но впоследствие формата на отбора спадна и сега той ще зимува на четвърто място във временното класиране с актив от 38 точки - седем по-малко от лидера Черно море.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Христо Крушарски с гръмко изказване за поста в БФС, не отрече, но и не потвърди за акциите на Локомотив Пловдив!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички