Христо Бонев: Боли ме, че феновете ги няма на стадиона


Христо Бонев: Боли ме, че феновете ги няма на стадиона

1624 0

Легендата на Локомотив (Пд) Христо Бонев призова феновете да започнат да пълнят "Лаута", защото по този начин помагат както на футболистите, така и на финансовото състояние на клуба.

"Искам да кажа нещо, от което ме боли. Хората, които обичат Локомотив, не приемат лесно загубите, но нека имаме предвид, че нито футболистите, нито ръководителите имат вина за моментната ситуация. Ще има още много трудни моменти, но феновете трябва да идват на стадиона, да пеят, защото това ще ентусиазира момчетата на терена да изкараме тази трудна година. Тя ще бъде нулева. Ние нямаме претенции за предно класиране, а трябва единствено да се спасим да не изпаднем. Ние правим всичко възможно колкото се може по-бързо да намерим спонсор, за да освободим от тези грижи и напрежение момчета, които ръководят в момента клуба. Те самите също искат точно това. За да може да имаме финансова възможност да закупим един-двама качествени футболисти и да започнем изграждането на отбор, който да изглежда така, както нашите привърженици искат да го виждат. Затова ми стана много неприятно, когато видях празните трибуни на мача с Литекс. Разбирам, трудно им е, мъчно им е, не искат да приемат лесно загубите, но такава е ситуацията в момента. Ако и те решат, че няма да идват на стадиона и няма да подкрепят отбора - ще е пагубно за нас. Нашата най-голяма сила винаги са били нашите привърженици. Ние без тях сме нищо", каза Бонев пред plovdivderby.com, цитиран от "Тема Спорт".

Той призна, че скоро клубът може и да се уреди със спонсор: "Виждате каква е политическата и като цяло ситуацията в България. Имаме уверението, че като се състави правителство и обстановката в страната се успокои, ще ни помогнат от много страни", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички