Грозно - бизнесмени, обещали помощ на Локо, се крият от Зума


Грозно - бизнесмени, обещали помощ на Локо, се крият от Зума

1245 0

Легендата на Локо (Пд) и почетен президент на клуба Христо Бонев коментира ситуацията около опциите за намирането на нов собственик на "черно-белите".

"Хората от Пловдив, които очакваме да откликнат и бяха обещали да говорим, засега не вдигат телефоните си", обясни Христо Бонев.

"Все пак до десет дни се надявам да има нещо наистина конкретно относно нов собственик на отбора, добави Бонев. - Надявам се, че нещата ще се получат. Не може да няма в Пловдив хора, които обичат силно Локомотив", убеден е Зума.

Преди няколко дни той отрече информациите, разпространени в Пловдив, че Веселин Марешки ще се завърне в клуба. Бизнесменът от Варна също обяви, че няма никакво намерение на този етап да се захваща с футболен проект.

От времето, когато аптекарският бос бе в клуба, Локо има дългове към негови фирми от порядъка на 3 милиона лева. Единствените преговори, които настоящето ръководство може да води с него, са свързани с опростяването или разсрочването на тези задължения, така че те да не пречат за професионалния лиценз на "смърфовете".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички