Градев за БФС: Алкохолът не прощава на никого, невежеството е за цял живот


Градев за БФС: Алкохолът не прощава на никого, невежеството е за цял живот

1536 0

Специалистът по спортно право Георги Градев взе отношение по темата с наказанието на Локомотив (Пловдив). Клубът беше санкциониран с глоба от 37 500 лева за расизъм, но след това тя беше намалена на 19 000 лева. Според Градев в Българския футболен съюз взимат безумни решения.

„От 2 год. УЕФА има нов подход в такива ситуации и не глобява 30 000 франка (37 500 лв.). Да видим колко години ще им отнеме на БФС да прочетат чл. 14 от Дисциплинарния правилник на УЕФА и да го въведат у нас също. Вече имам 2 спечелени дела в УЕФА по този член за Лудогорец и ЦСКА Москва през 2014 г. Алкохолът не прощава на никого, а невежеството е за цял живот!”, написа Градев в профила си във Фейсбук.

„Ако има груби нарушения в доклада на делегата, за какво по дяволите наказват Локо Пд въобще? Това е може би най-наведената и безсмислена комисия в БФС, пълна с невежи твари, които гонят кворум по Скайп. Рядко безумни решения се раждат там!”, добави още Градев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички