Гонзо подпука протестите, обяви се в подкрепа на Борисов и кабинета му


Гонзо подпука протестите, обяви се в подкрепа на Борисов и кабинета му
Снимка: БГНЕС

3107 0

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов - Гонзо се обяви категорично против протестите в България, които достигнаха до връхната си точка в сряда (02.09.2020), след като цял ден пред Парламента се събират хиляди, които искат оставката на Бойко Борисов и неговия кабинет, както и на главния прокурор на страната Иван Гешев. 

Заради появил се фалшив профил, Гонзо се принуди да говори лично от свое име, като заяви първо, че няма нищо общо с въпросния профил във Facebook, и след това изрази пълна подкрепа за правителството. Той се обяви против протестите и вярва, че държавата е наляла страшно много пари във футбола и не иска да "насилие" и "безредици" да определят кой да управлява. Ето и пълното изявление на Гонзо: 

“Във връзка с появили се призиви за протести от профил на мое име и с моя снимка, заявявам, че нямам фейсбук профил, както и, че не поддържам никаква връзка с фен-страници и групи на мое име. Всякакви профили с моето име и моята снимка, са фалшиви, а създателите им са непознати за мен.

Като дългогодишен спортист и футболен мениджър, вярвам, че успехите – както в спорта, така и в живота, се постигат с много труд и натрупване на постижения. В този смисъл няма как да подкрепя протести, призоваващи към насилие, разруха и анархия.

През последните години правителството отдели огромни за българските мащаби средства за спорта, затова среща и моята подкрепа. Вярвам, че единствено с много работа и спазване на законите, можем да продължим да просперираме. Затова призовавам моите фенове, феновете на Локомотив Пловдив и Левски, както и всички българи, към спокойствие. И нека решенията за това кой да управлява, да бъдат взети на изборите през пролетта, а не под натиска на уличното насилие и безредиците". 

Във вторник вечерта пък беше разкрито, че е подаден сигнал до прокуратурата, в който има съмнения, че Бойко Борисов е "фалирал" ЦСКА (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички