Гочо Василев: Гъргоров вдъхва увереност за дербито


Гочо Василев: Гъргоров вдъхва увереност за дербито
Снимка: БГНЕС

1036 0

Легендата на Локомотив (Пловдив) Гочо Василев заяви, че привличането на Емил Гъргоров е дало допълнителна увереност на тима преди предстоящото дерби с Ботев (Пловдив).

"Нещата в този мач са непредвидими. Който е по-здрав психически, успее да запази спокойствие и покаже истинските си възможности - ще победи. Много пъти съм казвал, че в дербито няма фаворит.

Привличането на Емил Гъргоров в Локомотив (Пловдив) вдъхва увереност и повдига самочуствието на всички. Това обаче не ни прави победители в мача. Всичко зависи от това как ще се представят футболистите на терена. Локомотивци са по-опитни и ако се съди по това - би трябвало да победят. Това, че двата отбора са назад в класирането, не може да окаже отрицателно влияние на изявите им. В дербито няма значение дали си напред или назад.

Когато "Ботев" стана шампион през 1967 година, ние ги бихме с 3:0. Българските отбори са едни и същи - лесно могат да отидат на дъното или да тръгнат нагоре. Ето ви пример с "Ботев". Изпуснаха да бият Лудогорец в Разград. Въпреки че загубиха с 1:2 от шампиона, нашите съграждани играха силно и изпуснаха доста положения в този двубой.", сподели Василев пред "Тема спорт".

Пловдивското дерби е следващата събота, 17 октомври, от 20:00 часа на "Лаута".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички