Георги Илиев след рекорда: Един страхотен завършек на моята кариера


Георги Илиев след рекорда: Един страхотен завършек на моята кариера
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1016 0

Футболистът на Локомотив Пловдив Георги Илиев превърна в играча с най-много участия в българския елит. Това се случи в двубоя срещу родния му Черно море, като Илиев не скри вълнението си след голямото постижение.

"Този рекорд ме кара да се чувствам изключително горд с постигнатото дотук. Един страхотен завършек на моята кариера, която можеше да завърши по съвсем различен начин. Благодарение на Локо (Пд), ръководството, публиката и съотборниците, този път бе променен. Благодаря им с цялото си сърце", заяви той.

Припомняме, че в края на миналия сезон Илиев напусна Черно море след скандал. "С феновете на Черно море са ни други взаимоотношенията. С много от тях се познаваме от много години. Те са фенове на моя роден отбор и ги обичам много. Завинаги ще остане тази горчилка. Днес беше изключително специален и тежък мач за мен. Има Господ и понякога разбираш, че нещата трябва да се случат по определен начин. Не мисля, че един футболист може да мечтае за по-добър изход на своята кариера. Тези месеци тук са страхотни за мен. Нека мине този месец и да приключа по нормален начин кариерата си. Не бих се върнал в Черно море като ръководител при наличието на определени хора там. За мен това е роден клуб и го обичам", допълни той.

. А как президентът на "смърфовете" се закани на шампиона Лудогорец - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички