Фенове на Локомотив Пловдив пребили момче - фен на противниковия Ботев


Фенове на Локомотив Пловдив пребили момче - фен на противниковия Ботев

2780 0

Група привърженици на Локомотив Пловдив са си позволили да пребият момче в заведение за бързо хранене в града. Случката се е разиграла в неделя (23 октомври) около 22:00 часа, съобщава "TrafficNews". Според изданието, причината за нападението е блузата на Ботев Пловдив, която пострадалият е носил.

Органите на реда са прегледала кадрите от камерите за видеонаблюдение в заведението и в рамките на едно денонощие са били арестувани четирима души. Един от тях е непълнолетен, а двама имат криминално минало. Образувано е досъдебно производство за хулиганство. Продължава уточняването на самоличността на останалите участници в нападението.

От записите става ясно, че потърпевшият се храни в заведението с компания. В един момент пристигат агресорите и без да са били предизвикани, нападат момчето и започват да го ритат по брутален начин и взимат фланелката му на Ботев. Видно е, че и друг човек, от компанията на пострадалия, получава удар.

Това е поредната хулиганска проява от началото на месеца. Припомняме, че млад талант на Спартак Варна беше нападнат по път за тренировка от четирима агресори, които са го принудили да съблече екипа на "соколите" и са му го взели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички