Диан Колев: Лицензът на Локо (Пд) зависи от Левски и ЦСКА


Диан Колев: Лицензът на Локо (Пд) зависи от Левски и ЦСКА

1396 0

Председателят на Сдружение Бъдеще за Локомотив Диан Колев заяви, че е информиран за бойкота на футболистите. Той не бе вчера на "Лаута". Колев за пореден път помоли феновете на "черно-белите" да се активизират, защото без тяхна помощ клубът няма как да бъде спасен.

"Много неприятно съм изненадан от действията на футболистите. По-неприятни ми е обаче от пасивността на голяма част от феновете и на футболната общественост. Нека се разбере: Локомотив не е мой, а на Пловдив и на феновете. Ние всички заедно сме тези, които трябва да го спасим. Всеки, който може да даде по нещо - да го стори. Ставащото в Левски и ЦСКА е красноречиво, че пари в страната няма и едва ли някъде има благодетел, който сам ще се навие да издържа футболен клуб", коментира той, цитиран от "Тема Спорт".

"Не съм съвсем съгласен и с играчите, тъй като преди 2 седмици те все пак взеха пари. При нас забавянето не е толкова драстично или поне не от наша гледна точка. Става въпрос за неизплатени две заплати. От друга страна, аз съм доволен от това, което се случва, колкото и странно да звучи. Ние дадохме поредица от сигнали до футболната общественост, в които многократно заявихме, че имаме нужда от подкрепа. Или всички заедно ще вървим, но ние трима, четирима или петима -не сме в състояние да спасим Локомотив. Или всеки ще даде от себе си каквото може, или ни чака нелицеприятна съдба", продължи Колев.

"И ние като ръководство бяхме лъгани много за помощ. Но такава досега получихме от малко места. Вижте колко пари дължат на Локомотив "Левски" и ЦСКА. С тях спокойно можехме да изкараме сезона, но те не плащат. Надявам се да получим лиценз. Получава се Параграф 22 - нашият лиценз зависи от техните плащания, а техните лицензи зависят от издължаването им към нас", допълни адвокатът.

Както е известно, от "Армията" дължат на Локо 199 000 лева по трансфера на Пламен Крачунов. Тези пари ще влязат по сметката на НАП, защото "черно-белите" имат задължения към държавата.

Левски пък дължи 120 000 лева за привличането на Аймен Белаид.

"Не губим надежда, че нещата ще се оправят. Работим денонощно за спасението на Локомотив", завърши Диан Колев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички