ЦСКА 1948 надви меркалия за Първа лига, а Локомотив Пловдив удари Пирин в края


ЦСКА 1948 надви меркалия за Първа лига, а Локомотив Пловдив удари Пирин в края
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1375 0

ЦСКА 1948 успя да победи с 2:1 втородивизионния Монтана в приятелска среща. 

Резултатът бе открит в 15-ата минута на мача. При едно от разиграванията си Вутов подаде към Симеон Василев, а той тръгна на скорост и навлезе в наказателното поле. С хубав прехвърлящ удар нападателят се справи с вратаря на Монтана и реализира за 1:0.

Добрата игра на "червените" продължи и те удвоиха преднината си. Педриньо получи отляво, елиминира бранител на Монтана и подаде към Вутов. Халфът стреля по земя от границата на наказателното поле, а Васил Симеонов не успя да улови кълбото. Така то дойде удобно на Талис, който при добавката от малък ъгъл вкара за 2:0.

Още: Любослав Пенев вече си стяга багажа, раздялата с Хебър Пазарджик пак наближава?

ЦСКА 1948 победи Монтата в контрола

Тимът от Втора лига обаче отвърна още преди почивката. След изпълнение на корнер последва удар към вратата на “червените”, който сякаш изненада вратаря Наумов. Той скочи и със сетни сили изби топката. При добавката няколко футболисти скочиха към топката, но в крайна сметка Никола Борисов игра последен с нея и я вкара във вратата на елитния тим.

Това бе трета контрола преди старта на пролетния дял в Първа лига за "червените". Следващият им мач е на 30 януари срещу полския Видзев Лодз

Локомотив Пловдив с минимален успех над Пирин

Още: Дерменджиев: Не само ЦСКА и Черно море са конкуренти за титлата, евротурнирите са най-важни за нас

Локомотив Пловдив успя да победи с 1:0 Пирин в приятелска среща, играна на "Лаута".

В първите 20-ина минути от контроалта двата тима не вдигнаха особено много оборотите, като логично не видяхме и нито едно интересно положение. В 37-ата минута Ивайло Иванов отправи първия точен удар, но стражът на "орлетата" Максим Ковальов се намеси майсторски.

Второто полувреме бе доста по-интересно. И двата тима имаха своите положения, но превес взеха момчетата на Александър Томаш. Хорхе Сегура реализира победния гол 9 минути преди края. Резервният страж Марио Кирев излезе неразчетено и от това се възползва колумбиеца, който реализира.

Локомотив Пловдив победи Пирин в контрола

Още: В ЦСКА с едно наум: Мениджъри засипали клуба с предложения за заместник на Нестор Ел Маестро?

Това бе втори мач и втора победа за "смърфовете" в приятелските срещи. Следващата проверка за "черно-белите" ще е срещу Берое на 3 февруари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички