Черно море няма спирка в новата А група


Черно море няма спирка в новата А група

717 0

Черно море продължава победния си ход в първенството на Първа лига. В мач от 4-ия кръг варненци се наложиха с 2:0 срещу тима на Локо (Пд) на градския стадион в Каварна, където “зелено-белите” играят домакинските си срещи.

В герой за “моряците” се превърна нападателят Марек Кузма, който реализира и двата гола за своя тим. Острието се разписа в 29-ата и 58-ата минута на двубоя. Това е трети успех от началото на шампионата, като до този момент отборът на Георги Иванов записа три победи и едно равенство срещу Локо (Горна Оряховица).

Първият опасен удар в срещата дойде в 8-ата минута. Георги Илиев стреля от границата на наказателното поле, но топката мина далеч от вратата.

В 20-ата минута Марчев центрира от пряк свободен удар, Карагерен игра много слабо с глава и топката отиде право в ръцете на Емил Михайлов, който записва своя първи мач за новия сезон в Първа лига.

Само шест минути по-късно “моряците” поведоха в резултата. Георги Илиев центрира фантастично към Марек Кузма, който засече топката и прати кълбото в мрежата с крак и реализира втория си гол от началото на първенството в Първа лига.

Малко след това Кузма отправи изненадващ удар от движение, но стражът Ел Харуби плонжира прекрасно и улови кълбото.

В първите секунди на второто полувреме Михаил Венков бе близо до втория гол в срещата. Капитанът засече с глава центриране, но шутът му бе спасен от Ел Харуби. В 58-ата минута Черно море реализира втори гол. Негов автор отново стана Марек Кузма, който се възползва от фантастично подаване на Уго Секо и заби топката за втори път в мача.

До края на срещата Черно море разчиташе на контраатака, като създаде няколко добри положения пред вратата на гостите, но не можа да ги реализира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички