Братя Цоневи се отдалечават от Локомотив Пловдив


Братя Цоневи се отдалечават от Локомотив Пловдив
Снимка: Lokomotivpd.com

1863 0

Борислав и Радослав Цоневи се отдалечават от обвързане с отбора на Локомотив Пловдив. На "Лаута" вече им е писнало да чакат тяхното решение, съобщава медията "БЛИЦ". Също така има информация, че двамата искат да продължат някъде в чужбина.

"Смърфовете" са имали уговорка с близнаците и са очаквали присъединяването им към тима. Дни наред обаче в Пловдив ги чакат напразно, а търпението на треньора Александър Томаш вече се изчерпва

Специалистът отдавна е предложил на двамата футболисти да поддържат форма с отбора, преди да решат евентуално да подпишат договорите си, но те му отказали. Обяснявали, че чакат оферти от чуждестранни отбори, тъй като основното им желание е да играят зад граница.

За последно Радослав Цонев се подвизаваше в Левски, но през пролетта загуби титулярното си място в състава на Мъри Стоилов и си тръгна от "Герена" това лято. Брат му Борислав пък игра под наем в Славия през втория полусезон на изминалата кампания, след като стартиралата война в Украйна осуети плановете му с екипа на Черноморец (Одеса).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как коментира ситуацията с братя Цоневи Александър Томаш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички