Босът на Локо Пд ще спонсорира и отбор от втора словашка дивизия


Босът на Локо Пд ще спонсорира и отбор от втора словашка дивизия

1354 0

Босът на Локо (Пд) Христо Крушарски има идея догоди­на да проведе турнир, в кой­то да се съберат всички от­бори с това име по света. Най-известният чуждестра­нен от тях е московският клуб. Той разкри още, че ще помага на втородивизионен словашки клуб - Дукла Банска Бистрица, но черно-белите остават номер едно за него в плановете му.

„Нашето желание е да на­правим един турнир между Локомотивите. Мисля, че догодина терените на Гове­дарци ще са готови и ще мо­жем да домакинстваме такъв турнир", сподели Крушар­ски.

Зума критикува Петев заради Камбуров

„Утре (б.а. - днес) пътувам за Словакия, имам бизнес и с него може да се развие част­та за спонсориране на отбор във Втора дивизия там, ста­ва въпрос за Дукла Банска Би­стрица. Виждам, че трябва да има едно стъпало, където да играят и останалите фут­болисти, а не да стоят на ре­зервната скамейка. Локомотив винаги ще е на челна по­зиция за мен и ще тегли ваго­ните", добави босът на смър­фовете.

Снощи след края на двубоя в парк „Лаута" се състоя го­лям концерт с участието на групите „Ъпсурт" и Б.Т.Р. фе-новете пък отбелязаха юби­лея, като си направиха тур­нир. Германците се наложиха във финалната среща с 2:0 над Наполетани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички